بنياد خيريه پرديس 7 ساله شد..........................................نسخه جديد سايت همزمان بازادروز شادروان پريچهرصفوي در آبانماه1394شامل سامانه پرسش و پاسخ پزشكي رونمايي ميگردد
بنیاد خیریه پردیس

:: ويتامين C درمانگر سرطان
ويتامين C درمانگر سرطان

پژوهشگران مي‌گويند تزريق ويتامين C با دور بالا در حيوانات آزمايشگاهي توانسته است رشد برخي سرطان‌ها را مهار کند.

به گزارش سلامتيران به نقل از فيگارو  پژوهشگران مؤسسه ملي بهداشت (NIH) آمريکا بر اساس  تحقيقي که نتايج آن در شماره پنج اوت 2008 نشريه پيشرفت‌هاي آکادمي ‌ملي علوم منتشر شد اعلام کردند تزريق دوز بالاي ويتامين C روي موش‌ها به ميزان 50 درصد موجب کاهش وزن و کاهش رشد تومور‌هاي سرطاني در مغز، تخمدان، و لوزالمعده مي‌شود.
دليل اين امر را نيز تأثير ضد سرطان ويتامين C بر مايع خارج سلولي که تومور را احاطه مي‌کند است
دکتر مارک لوين، مؤلف اصلي اين گزارش و رييس بخش تغذيه مولکولي و باليني مؤسسه ملي ديابت  و بيماري‌هاي گوارشي و کليوي (NIDDK) وابسته به NIH مي‌گويد، وقتي غذا‌هايي مي‌خوريد که حاوي بيش از 200 ميلي گرم ويتامين C در روز باشد – براي مثال دو پرتقال و يک وعده کلم براکلي – بدن انسان خود به خود از افزايش ميزان ويتامين C از حد عادي جلوگيري مي‌کند. براي اجتناب از اين کنترل طبيعي، دانشمندان ويتامين C را درون رگ يا حفره شکمي‌موش‌هاي مبتلا به تومور‌هاي بزرگ سرطان مغز و تخمدان و لوزالمعده تزريق کردند و از اين طريق توانستند مقادير بالايي ويتامين C، يعني تا 4 گرم براي هر کيلوگرم از وزن را روزانه وارد سيستم بدن کنند.
 ويتامين C نقش حساسي در سلامت انسان دارد، و کمبود طولاني مدت آن منجر به بيماري اسکوروي ( کميود ويتامين C) و متعاقبا مرگ مي‌شود. بعضي از پروتيين‌ها که به آنها آنزيم گفته مي‌شود، داراي کاربرد‌هاي شيميايي بسيار حياتي هستند و براي کار خود به ويتامين C نياز دارند. ويتامين C به عنوان آنتي اکسيدان نيز عمل کرده و سلول‌هاي بدن را از آثار مخرب راديکال‌هاي آزاد حفظ مي‌کند.
با همه اين احوال، پژوهشگران NIH اين احتمال را نيز مورد آزمايش قرار دادند که آيا در صورت وارد شدن ميزان بالاي ويتامين C به بدن، ممکن است اين ويتامين فعاليت آنتي اکسيدان خود را از دست داده و تبديل به پرواکسيدان شود.
 پرواکسيدان موجب توليد راديکال‌هاي آزاد و پراکسيد هيدروژن  مي‌شود که طبق فرضيه دانشمندان ممکن است سلول‌هاي تومور را از بين ببرد.
 پژوهشگران دربررسيي‌هاي آزمايشگاهي بر روي 43 سلول سرطاني و 5 سلول سالم دريافتند که در 75 درصد از موارد، غلظت بالاي ويتامين C داراي اثرات ضد سرطاني است و در عين حال به سلول‌هاي سالم نيز لطمه نمي‌زند. اين پژوهشگران در گزارش خود نشان دادند که معالجه با دوز‌هاي بالاي ويتامين C در انسان نيز مي‌تواند عملي شود.
 اين گروه، تزريق ويتامين C را در موش‌هاي فاقد مصونيت و مستعد به ابتلا به تومور‌هاي مغز، تخمدان و لوزالمعده که داراي رشد سريع بودند، آزمايش کردند؛ اين تزريقات موجب کاهش رشد تومور و کاهش وزن آن به ميزان 41 تا 53 درصد شود. در 30 در صد از موارد وجود تومور سرطان مغز ، سرطان به اندام‌هاي  ديگر سرايت کرده بود، اما در حيواناتي که به آنها ويتامين C تزريق شده بود اثري از پخش شدن سرطان و سرايت آن به ديگر اندام‌ها مشاهده نمي‌شد.
 پژوهشگران اميد وارند اين يافته راه اميدي به سوي معالجه سرطان در انسان باشد.
:: All rights reserved by Pardis Foundation ::
info@PardisFoundation.com
● Designed by Ostadiran Group ●