بنياد خيريه پرديس 7 ساله شد..........................................نسخه جديد سايت همزمان بازادروز شادروان پريچهرصفوي در آبانماه1394شامل سامانه پرسش و پاسخ پزشكي رونمايي ميگردد
بنیاد خیریه پردیس

:: ارتباط رژيم پرچرب و سرطان لوزالمعده

ارتباط رژيم پرچرب و سرطان لوزالمعده


بررسي هاي تازه دانشمندان نشان مي دهد که خوردن غذاهاي پرچرب و داراي گوشت قرمز و لبنيات، احتمال ابتلا به سرطان لوزالمعده را افزايش مي دهد.

به گزارش بي بي سي ، محققان موسسه ملي سرطان در مريلند پس از مطالعه عادت هاي غذايي 500 هزار نفر دريافتند با افزايش مصرف چربي هاي حيواني، احتمال ابتلا به سرطان نيز افزايش مي يابد.کاهش مصرف چربي هاي حيواني به پيشگيري از بروز سرطان موثر است. استعمال سيگار بزرگ ترين عامل ابتلا به سرطان لوزالمعده است. بر اساس نتيجه اين تحقيق، احتمال ابتلا به سرطان لوزالمعده در افرادي که رژيم غذايي پرچربي دارند، سي و شش درصد بيشتر از ديگران است.در اين حال، احتمال ابتلاي مردان به اين بيماري بيشتر از زنان است و اين رقم براي آنها 53 درصد و زنان 23 درصد است.ترک دخانيات، افزايش مصرف ميوه و سبزيجات و محدود کردن مصرف گوشت قرمز و غذاهاي چرب بهترين راه پيشگيري از ابتلا به سرطان لوزالمعده است.
:: All rights reserved by Pardis Foundation ::
info@PardisFoundation.com
● Designed by Ostadiran Group ●