بنياد خيريه پرديس 7 ساله شد..........................................نسخه جديد سايت همزمان بازادروز شادروان پريچهرصفوي در آبانماه1394شامل سامانه پرسش و پاسخ پزشكي رونمايي ميگردد
بنیاد خیریه پردیس

:: سودمندی غذاهای گیاهی در پیشگیری از سرطان
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر ، جدیدترین شماره نشریه بین المللی سرطان نوشت : وجود دو نوع تركیب شیمیایی آنتی اكسیدان در غذاهای گیاهی ، خطر ابتلا به سرطان تخمدان را كاهش می دهد.

پژوهشگران با مقایسه 1031 زن مبتلا به سرطان تخمدان با 2411 زن متوجه شدند : خطر بروز سرطان تخمدان در زنانی كه در برنامه غذایی روزانه خود از غذاهای گیاهی حاوی تركیبات آنتی اكسیدان ایزوفلاون و فلاونول استفاده می كنند ، حدود 37 درصد كمتر از دیگران است .

سرطان تخمدان یكی از شایعترین انواع سرطان های زنان است كه به علت تشخیص دیرهنگام مرگ و میر  زیادی را در پی دارد.
 
:: All rights reserved by Pardis Foundation ::
info@PardisFoundation.com
● Designed by Ostadiran Group ●