بنياد خيريه پرديس 7 ساله شد..........................................نسخه جديد سايت همزمان بازادروز شادروان پريچهرصفوي در آبانماه1394شامل سامانه پرسش و پاسخ پزشكي رونمايي ميگردد
بنیاد خیریه پردیس

:: سرطان مری

سرطان مری

عامل اصلی ایجاد سرطان مری، رشد بافت های سرطانی است كه سلول ها بدون هیچ كنترلی در آن شروع به تقسیم شدن می كنند. این بافت ها معمولاً در جایی از مری شكل می گیرند كه مری هنوز در زیر قفسه سینه قرار دارد.

 
این سرطان كه معمولاً در افراد بالای 50 سال به وجود می آید، در هر دو جنس شایع است، اما شیوع آن بیشتر در مردان مشاهده می شود.
 
این بیماری دارای علائم خاصی است كه دشواری در هنگام بلع، كاهش سریع وزن و استفراغ مخاط خون آلود از آن دسته هستند. علل ایجاد سرطان مری  ناشناخته هستند و می توان آنها را به دو دسته تقسیم كرد؛ سرطان هایی كه از خود مری آغاز می شوند و سرطان هایی كه از دیگر اعضای بدن به مری سرایت می كنند.
 
 با این حال نكته مثبت در مورد این بیماری این است كه ارثی نیست.
 
 عوامل تشدید كننده این بیماری موارد زیر هستند:
سیگار كشیدن،
استفاده بیش از حد از الكل،
 تنگی مری،
كمبود آهن و
ترش كردن معده.

برای پیشگیری از این بیماری، پزشكان به مردم توصیه می كنند که سیگار نكشند، هرگز الكل ننوشند و در صورت بروز هرگونه اختلال گوارشی كه بیش از5  روز طول بكشد به پزشك مراجعه كنند.

 
در حال حاضر هیچ درمانی برای این بیماری وجود ندارد و بیماران مبتلا به آن هیچ شانسی برای بهبود ندارند. به همین خاطر تشخیص زود هنگام این بیماری نقش مؤثری در كنترل آن دارد. البته در چند مورد مشاهده شده كه سرطان بدون هیچ دخالتی كاملاً مرتفع شده است.

اگر این بیماری سریعاً كنترل نشود به ریه ها و كبد هم گسترش می یابد كه در آن صورت كنترل آن بسیار سخت خواهد شد. داروهایی كه برای مبتلایان به سرطان مری تجویز می شود، بیشتر مسكن ها و آرام بخش هایی است كه برای بهبود روحیه بیمار مورد استفاده قرار می گیرند و گاهی هم داروی ضد سرطان تجویز می شود. پزشكان برای تشخیص بیماری از نمونه ها توموربرداری می كنند و درمان آن معمولا جراحی، اشعه درمانی، شیمی درمانی یا تركیبی از آنهاست

:: All rights reserved by Pardis Foundation ::
info@PardisFoundation.com
● Designed by Ostadiran Group ●