بنياد خيريه پرديس 7 ساله شد..........................................نسخه جديد سايت همزمان بازادروز شادروان پريچهرصفوي در آبانماه1394شامل سامانه پرسش و پاسخ پزشكي رونمايي ميگردد
بنیاد خیریه پردیس

:: چهار مرحله‌ی سرطان پروستات

چهار مرحله‌ی سرطان پروستات

I
 
4مرحله از سرطان پروستات وجود دارد و پزشکان بایستی روی بیمارانشان بررسی و آزمایش کنند تا متوجه شوند که آنها در چه مرحله​ای قرار دارند.

این موضوع از این لحاظ اهمیت دارد که باید دانست بیماری در چه مرحله​ای قرار دارد تا تدابیر لازم را جهت پیکار با آن در نظر گرفت. برای بررسی اندازه تومور، غده​ی لنفاوی٬ ورم​ها و همچنین واگیردار شدن آن به سایر اندام​ها، مراحل زیر مورد استفاده قرار می‌گیرند:

مرحله 1
سرطان پروستات خیلی کوچک است و کاملاً در غده​ی پروستات قرار دارد. دکتر از روی آزمایش روده نمی​تواند چیزی را تشخیص دهد. آزمایشات تکمیلی لازم است تا مشخص شود که تومور وجود دارد. این از مراحل اولیه بیماری است و درمان می​تواند نتایج خوبی در بر داشته باشد.

مرحله 2
سرطان پروستات هنوز در غده پروستات قرار دارد، اما بزرگتر از قبل شده است، یک ورم سخت است که از طریق آزمایشات روده قابل تشخیص باشد. در این مرحله دکتر مشکوک می​شود که مشکل از کجاست. آزمایشات خون و سایر آزمایشات تکمیلی می‌توانند شک وی را مرتفع کنند.

مرحله 3
سرطان پروستات٬ پرده پروستات را پاره کرده است و ممکن است با بافت​های مجاور شامل باریکه مثانه یا کیسه​ی منی سرایت کرده باشد. شخص مبتلا ممکن است هنگام ادرار درد شدیدی را احساس کند. وی حالا بیماری را از طریق دردهای شدیدی که دارد، کاملاً حس می​کند و حتی ممکن است دچار کاهش وزن هم شود.

مرحله 4
سرطان پروستات به سایر اجزای بدن سرایت کرده است. معمولاً سرطان پروستات شباهت زیادی به شاخه​های استخوان​ها دارد و این از وقتی که سرطان خیلی کوچک است، شکل می​گیرد. وقتی که این موضوع اتفاق می​افتد، سرطان کامل شده است و پیکربندی آن تکمیل گردیده است. به عبارت دیگر سرطان در مرحله 4 است.

پیش​بینی سرطان پروستات فقط به سن و مرحله سرطان بستگی ندارد٬ بلکه وابستگی زیادی به وضعیت روحی فرد هم دارد. این مرحله، سرطان محدود به پروستات نیست و کلی شده است.

بسیاری از مردم می​پندارند که مبتلا شدن به سرطان، محکومیت به مرگ است. در حالی که اینطور نیست. تعداد کسانی که سرطان را دفع می​کنند خیلی بیشتر از آنهایی است که می​میرند. متأسفانه این​ها کسانی هستند که بیماری​شان را نمی​پذیرند و زندگیشان را بیشتر در معرض ریسک قرار می​دهند.

اکثر دکترها بر این باورند که بیمارانی که وضعیت روحی مثبتی دارند٬ خیلی بهتر از بیمارانی که افسرده می​شوند، سرطان خود را کنترل می​کنند. حتی برخی از دکترها فراتر می​اندیشند و می​گویند رویکرد خوشبینانه بیمار موجب می​گردد مکانیسم دفاعی بدن قویتر عمل کند٬ یعنی مثبت​اندیشی مقاومت بدن شما را در برابر بیماری افزایش می​دهد و شما شانس بیشتری در مواجه با بیماری خواهد داشت.

در نهایت، کسانی که به سرطان پروستات مبتلا هستند، مانند کسانی که فعال و خوشبین هستند٬ زندگی طولانی و سالمی خواهند داشت.

منبع: چهار مرحله سرطان پروستات، ترجمه از حدیثه حسینی​پور

:: All rights reserved by Pardis Foundation ::
info@PardisFoundation.com
● Designed by Ostadiran Group ●